Pomoć i informacije

Prijavi se

Dostava i načini plaćanja

  • općom uplatnicom: nakon zaprimljene narudžbe automatskom povratnom e-porukom primit ćete potvrdu o izvršenoj narudžbi, kao i podatke za uplatu. Uplatu narudžbe potrebno je izvršiti najkasnije u roku od 7 (sedam) dana od dana narudžbe te je provesti prije preuzimanja naručene robe. U slučaju nepravodobne uplate narudžba se može poništiti
  • pouzećem: pošiljka dolazi na vašu kućnu adresu kurirskom službom Overseas express te je plaćate pri preuzimanju

Kako biste dobili potvrdu o obavljenoj narudžbi u internetskoj trgovini Liber Media, molimo vas da tijekom prijave u internetsku trgovinu obavezno navedite vašu točnu e-adresu.

Kako bismo vam omogućili najbolje uvjete isporuke, pri kupnji u internetskoj trgovini Liber Media možete odabrati isporuku na vašu adresu. Isporuku na vašu adresu obavlja kurirska služba Overseas Express ili GLS (pošiljke plaćene puzećem ili virmanom).

Dostava za sve narudžbe iznad 300,00 kuna je besplatna.
Cijena dostave iznosi 30,00 kn za iznos narudžbe do 300,00 kuna. Navedena cijena vrijedi za dostavu unutar Republike Hrvatske.

Uobičajeni rok isporuke pošiljaka je od 2 do 5 radnih dana. Nastojat ćemo sve narudžbe isporučiti u što kraćem roku. Rok isporuke za otočna i manja mjesta ovisi o posebnom rasporedu vožnje dostavnih službi. Za moguće kašnjenje zbog netočne ili nepotpune adrese primatelja ili zbog zastoja u prometu Liber Media d.o.o. ne može snositi odgovornost.

U rok isporuke uključen je dan obrade narudžbe, vrijeme potrebno za kompletiranje i pakiranje narudžbe te isporuku paketa od strane dostavne službe (inozemstvo, otoci i manja mjesta imaju poseban red vožnje). Sve narudžbe pristigle radnim danom od 8 do 16 sati bit će obrađene istoga dana dok ćemo one pristigle izvan radnog vremena obraditi tijekom sutrašnjeg dana. Narudžbe izvršene tijekom vikenda bit će obrađene u ponedjeljak, a narudžbe pristigle tijekom praznika obrađujemo prvog radnog dana.

Zamjena i povrat

Bez obzira na to jeste li opozvali uplatu pozivom na navedene brojeve telefona ili zahtjevom na e-adresu, molimo vas da opoziv uplate zatražite u roku od 12 sati nakon narudžbe. Nakon tog roka nažalost ne možemo opozvati uplate i stornirati narudžbu jer su narudžbe već u procesu obrade i kompletiranja te slanja.

Klasična zamjena po istoj narudžbi i računu nije moguća. Moguć je povrat pogrešno naručenog artikla najkasnije 14 dana od primitka pošiljke.

U slučaju pogrešno naručenog artikla možete izvršiti povrat artikla (o svom trošku) na adresu skladišta:

Internet povrat
Liber Media d.o.o.
Davorina Bazjanca 17,
23000 Zadar

Unutar pošiljke potrebno je priložiti račun te navesti razlog za povrat artikla (vlastoručno napisati na kopiju računa).
Nakon zaprimanja artikla izvršit ćemo povrat sredstava  za vraćeni artikl ovisno o načinu na koji je narudžba plaćena (IBAN tekućeg računa).

Vaša pitanja vezana za narudžbu, reklamacije i dodatna pitanja o proizvodima i uslugama molimo vas uputite na e-adresu prodaja.libermedia@gmail.com. Kako biste odgovore na pitanja vezana za narudžbu dostavili u što kraćem roku, savjetujemo da pri upitu navedete i broj narudžbe. Dodatne načine kontaktiranja pronađi ovdje.

Top
X